top of page
Search
  • Writer's pictureZuzana Rysava

RUMCAJS A ELVÍRKA

Updated: Jun 1, 2020

ELVÍRKA si prožívala trápení už jako miminko v bříšku své maminky. Její maminka Martinka žila v domu hrůzy, kde se kočičky množily mezi sebou, nebyly veterinárně opečovávané a trpěly hladem. Když se k nám Martinka dostala, měla jeden den před porodem a vážila pouhá dvě kila. Jen kostra potažená kůží s velkým bříškem, kde měla tři koťátka. Elvírka byla jediná holčička, měla však od začátku nejvíce odvahy na prozkoumávání. Má svou hlavičku, je to kočička, která nemá k lidem dobrý vztah a i přes veškeré mazlení a péči u nás si drží od lidí odstup. Její maminka Martinka to má stejně, evidentně kvůli velmi špatným zkušenostem s lidmi, než se dostala do naší péče. Elvírka čeká na svůj domov. Není to kočička, kterou budete mít na klíně. Je to ale super parťák pro dalšího kočičího člena rodiny. Elvírka je jako víla opředená tajemstvím. Je úžasná přesně taková jaká je a my hledáme rodinu, která bude respektovat její povahu.


RUMCAJS je mainský mývalí kocourek, který se narodil v Belgii, kde si jeho maminka Sweety zajela na námluvy za šarmantním ženichem Brianem, aby se tam nakonec rozhodla strávit celou svou mateřskou dovolenou. Rumcajs je zvídavý uličník, který nemá čas na nic jiného, než na lumpárny. Je velmi společenský a bezprostřední milovník lidí. Jeho nová rodina žije v Norsku.

Elvírka z Fousků bude podpořena částkou 1000CZ z prodeje kotěte Adelheids Rumcajs (chovatelské stanice Adelheids and Simons).







43 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page